Keynote speaker Feike Cats

Werk aan je bedrijf: van leuker naar beter!

INFOTAINMENTLEZING: 10.00–11.00 UUR
SPREKER: FEIKE CATS

Zeg eens eerlijk, vind jij je werk altijd leuk? Ben je altijd blij en enthousiast? Nee, dat kan ook helemaal niet. Wat wél kan, is minder bezig zijn met controleren en meer met enthousiasmeren. Want als je medewerkers niet alleen tevreden, maar zelfs enthousiast zijn, worden ze ambassadeurs voor je bedrijf. En die moet je nou net hebben. Je hebt het volledig in eigen hand, tijd om er echt mee aan de slag te gaan!

Iedereen weet dat mensen die het naar hun zin hebben beter presteren. Het klinkt zo logisch: enthousiaste medewerkers zorgen voor enthousiaste klanten. Maar hoe pas je dat toe in de dagelijkse hectiek van je bedrijf?

Tijdens Feikes praktische en humoristische presentatie krijg je tips en handvatten hoe je simpel en met weinig middelen het verschil kunt maken voor je medewerkers én voor jezelf. Je zult er versteld van staan tot welke ongekende resultaten dat kan leiden.

Over Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker-expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Daarnaast ondersteunt hij organisaties die werk willen maken met verleuken om meer uit (bestaande) klanten én medewerkers te halen.