fbpx
Rob Urgert en Joep van Deudekom

Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?

INFOTAINMENTLEZING: 15.30–16.15 UUR
SPREKERS: ROB URGERT EN JOEP VAN DEUDEKOM

Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyper-interactief programma laten Rob Urgert en Joep van Deudekom zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken.

Hoe neem je de beste beslissingen?  En hoe maak je de beste keuzes? Dat is wat Joep en Rob vertellen in de voorstelling ‘Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?’, een totaal andere ervaring dan je tot nu toe ooit hebt meegemaakt.

Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij de valkuilen in je leven kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

Publiek bij Rob en Joep

Joep en Rob maakten jarenlang deel uit van De Kwis, het het satirische tv-programma op zaterdagavond . Daarnaast houden zich graag bezig met populair-wetenschappelijke programma’s. Zoals Het Instituut, (Op Netflix te zien onder the naam ‘100 humans’) waarvoor ze 100 mensen een week lang opsloten om daar experimenten op uit te voeren.

Rob en Joep in De Kwis

Over Joep van Deudekom

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist cabaretier bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Hij presenteerde o.a. het Discovery Channel programma How Do They Do It? en twaalf jaar lang was hij wekelijks columnist bij Giel Beelen (de Joep van Deudecolumn). Joep schreef columnbundels, reisverhalen en jeugdboeken over voetbal). Sinds januari 2024 presenteert Joep samen met Marijn Frank en Tim Senders het tv-programma Factcheckers (NPO 1).

Over Rob Urgert

Rob Urgert

Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in een humoristische voordracht getiteld ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in 3 stappen?’, waarin hij zijn visie geeft op creatief denken.