fbpx
Carin Frijters

Hoe ziet de toekomst van de retail eruit?

Parallelsessie: 14.00–15.00 uur
spreker: CARIN FRIJTERS

Een winkel runnen gaat tegenwoordig over zoveel meer dan over producten. En toch maken de meeste winkeliers zich nog steeds alleen maar druk over hun handel in plaats van over een alomvattende aanpak om de klant een naadloze ervaring te bieden tijdens zijn klantreis. Hoe vind je de juiste aansluiting in de praktijk bij deze nieuwe wereld, waarin verandering écht de enige constante is? 

Je kunt er niet omheen: veranderingen in de samenleving volgen elkaar sneller op dan ooit, met grote consequenties voor ondernemers in de retail. Iedereen heeft het over beleving, maar wat is nu eigenlijk beleving? Zonder de juiste invulling is ‘beleving’ niet meer dan een modekreet. Welke beleving bied jij zelf? Welke interacties maken het verschil binnen de klantreis? Waarom zou de klant voor de buurman kiezen en niet voor jou? 

In deze lezing neemt Carin Frijters je mee in de veranderende wereld van de retail. Ze laat consumententrends uit diverse branches – waaronder de huisdierenbranche – de revue passeren aan de hand van inspirerende beelden + video’s. 

Hoe moeilijker de retail het heeft hoe meer ‘adviseurs’ weten hoe het moet. Carin adviseert niet, maar inspireert retailers om direct aan de slag te gaan. En dat heeft de retail nu nodig!

Christian Mulder / VNU Exhibitions

Over Carin Frijters

Carin Frijters

Carin Frijters werd nog nét niet achter de toonbank geboren maar het scheelde niet veel! Carin is allround retailprofessional en oprichter van platform RetailTheater. Ze is een veelgevraagd retailspreker, aanjager, inspirator en auteur van de retailboeken Prikkel de Koopknop, het praktische RetailTheater en de Retail Survival Guide. In de afgelopen vijfentwintig jaar heeft zij ongeveer alles meegemaakt wat er goed mis, maar ook goed kan gaan bij de opzet winkelconcepten.