fbpx
Jaap Bressers

Survivalgids voor verandering

KEYNOTE: 11.45–12.45 UUR
SPREKER: JAAP BRESSERS

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. lnmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker: Nederlands eerste sit-down comedian. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Elk mens krijgt te maken met veranderingen. Sommige gepland, andere volkomen onverwacht. Dat geldt ook voor veranderingen in het werk. Grote veranderingen, zoals een reorganisatie of een fusie, en kleinere veranderingen, zoals een aanpassing in de manier van werken.

lk kan uit de grond van mijn hart zeggen, zijn optreden is magistraal.”

Kees van Kooten, cabaretier en schrijver

Een verandering kan voelen als een tegenslag. Ga je met de hakken in het zand en probeer je krampachtig vast te houden aan de oude situatie? Of omarm je de onzekerheid en zie je het als een uitdaging?

Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen. Door verandering te zien als kans om je passie te volgen.

Inspirerend, humoristisch en ontroerend echt.”

Sabine Uitslag, oud Tweede Kamerlid

Over Jaap Bressers

Jaap Bressers

Jaap Bressers (1983) staat al meer dan vijftien jaar op het podium als een van Nederlands succesvolste sprekers en timmert ook internationaal aan de weg. Op het podium ‘staan’ klopt in zijn geval niet helemaal. Sinds zijn 21e zit Jaap na een duik in zee met een hoge dwarslaesie in een rolstoel. Na een zware revalidatieperiode maakt hij zijn studie Internationaal Management af, maar besluit dan toch zijn leven een totaal andere draai te geven. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je per­soonlijke leven.