Hart van Holland

Plan je bezoek

Alle praktische info en vragen over je bezoek aan Dibevo University: je vindt het op deze pagina. Toch niet? Stuur ons dan even een berichtje via registratie@dibevo.nl.

Datum & tijd

Dibevo University vindt plaats op 9 oktober 2022 van 9.00 – 17.00 uur. Vanaf 9.00 uur staan de deuren open en kun je rustig opstarten met een gegarandeerd lekker bakkie koffie of thee. Om 10.00 uur begint de eerste infotainmentlezing.

Locatie

Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum, de aanvankelijke locatie van Dibevo University, getroffen door een grote brand. Toen een week later duidelijk werd dat Dibevo University daar niet kon plaatsvinden, zijn we op zoek gegaan naar een vervangende locatie. Het is ons 3 weken voor 9 oktober gelukt om het complete event te verplaatsen naar een andere locatie: het Hart van Holland in Nijkerk. We heten je daar van harte welkom!

Toegankelijkheid

Dibevo University is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en ook niet voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

Voordeel voor Dibevo-leden

Tickets zijn voor Dibevo-leden extra voordelig. Leden profiteren ook van de staffelkorting voor meerdere tickets. Een compleet overzicht van alle ticketprijzen vind je op de pagina Tickets.

Dibevo-leden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om een ledenticket te boeken via het bij ons bekende e-mailadres.

Tickets boeken: zo werkt het

Om het jou zo veel mogelijk naar de zin te maken, willen wij als organisatie graag weten met hoeveel mensen we rekening moeten houden bij de indeling van de zalen. Daarom vragen we bij het boeken van de tickets of je wilt aanvinken welke lezingen je denkt te gaan bezoeken. Het gaat om ons een indicatie. Het wil dus niet zeggen dat je die lezing verplicht moet bezoeken!

Heb je nog geen idee welke lezing je wilt bijwonen? Vul dan toch iets in. Je kunt je inschrijving later altijd nog aanpassen.