fbpx
NBC Congrescentrum

Plan je bezoek

Alle praktische info en vragen over je bezoek aan Dibevo University: je vindt het op deze pagina. Toch niet? Stuur ons dan even een berichtje via registratie@dibevo.nl.

Datum & tijd

Dibevo University vindt plaats op 13 oktober 2024 van 10.30 tot 17.00 uur. Vanaf 10.30 uur staan de deuren open en kun je rustig opstarten met koffie of thee. Om 11.00 uur begint de eerste lezing.

Toegankelijkheid

Dibevo University is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en ook niet voor honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

Locatie

De locatie van Dibevo University is de Lounge Area in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Parkeren

Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.300 gratis parkeerplaatsen en 25 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps

Openbaar vervoer

Het NBC is gemakkelijk te bereiken met het OV. Met de tram 20 en 21 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via NS of 9292.

Voordeel voor Dibevo-leden

Tickets zijn voor Dibevo-leden extra voordelig. Bovendien zijn er voor leden t/m 30 juni nog goedkopere early bird-tickets verkrijgbaar. Een overzicht van de ticketprijzen vind je op de pagina Tickets.

Dibevo-leden hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen om een ledenticket te boeken via het bij ons bekende e-mailadres.