Jan van Setten

Wat wil je klant nou écht? Nou dit!

INFOTAINMENTLEZING: 11.30–12.30 UUR
SPREKER: JAN VAN SETTEN

Klanten. Aan de ene kant zijn ze je broodwinning en dus je waardevolste bezit. Aan de andere kant werken ze soms op je zenuwen: hoe krijg je vat op hun gedrag? Hoe werkt het ‘klantenbrein’ precies? Misschien hebben ze wel heel andere behoeften dan jij denkt – en dan zij zelf denken!

Tijdens zijn lezing op Dibevo University haalt Jan Van Setten heel wat opvattingen over klanten overhoop. Hij schopt tegen heilige huisjes, gooit knuppels in het hoenderhok, en geeft verwarrend eenvoudige antwoorden op vragen waar jij je tanden al jaren op stuk bijt.

Wat zijn de échte wensen en verwachtingen van een klant? Hoe denkt hij over jou, over je concurrenten, over zichzelf? Als je dat weet, kun je daarop inspelen en de klant geven wat hij werkelijk nodig heeft. 

Na deze infotainmentlezing kijk je weer met een frisse blik tegen je klanten én jezelf aan. Sterker nog, je kunt je marketing uitbesteden. Aan wie? Nou, aan je klant!

Over Jan van Setten

Jan van Setten is behalve een echte Rotterdammer ook een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft meer dan 150 lezingen en workshops per jaar. Mensen die hem kennen weten het: werkelijk niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie.