Sponsoren

Sponsoren

Een event als Dibevo University heeft sponsors nodig om te kunnen slagen. Daarom is Dibevo blij en trots te kunnen melden dat Edupet zich heeft opgeworpen als hoofdsponsor van Dibevo University, en Gebr. de Boon, Farm Food en het Huisdier Kennis Instituut (HKI) zich hebben aangemeld als sponsor van het kennisevent.

Hoofdsponsor: Edupet

Edupet

Edupet is het kenniscentrum van Prins Petfoods, gericht op zowel liefhebbers als professionals in de huisdierenbranche. Van je kennis opfrissen tot heel veel (bij)leren: voor iedereen is er les op maat. 

Samen met professionals verzorgt Edupet een uitgebreid lesaanbod voor diverse doelgroepen, variërend van huisdiereigenaren, paraveterinairen en medewerkers van dierenspeciaalzaken tot hondenscholen, fokkers en trimsalons. Het aanbod loopt uiteen van cursusdagen en workshops, al dan niet in combinatie met e-learning, tot colleges en symposia.

Professionele en inspirerende gastsprekers verzorgen de lessen bij Edupet. Die zijn altijd praktijkgericht, zodat je direct met de opgedane kennis aan de slag kunt. Net als Prins heeft Edupet kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Van lesruimte tot lunch: alles is, van ontvangst tot vertrek, tot in de puntjes verzorgd.

Kijk op www.edupet.nl voor alle informatie en het actuele lesaanbod.

Sponsor: Gebr. de Boon

Gebr. de Boon: wie kent het bedrijf nou niet? Het bedrijf heeft een echte groothandelsfunctie. Het assortiment dierbenodigdheden voor onder andere vissen, vogels, knaagdieren, honden en katten is zeer breed en omvat meer dan 9000 artikelen. Het assortiment is zo uitgebreid en divers dat Gebr. de Boon op diervoeding na, bijna een complete dierenafdeling kan inrichten.

Gebr. de Boon

Het assortiment bestaat uit hoogkwalitatieve eigen importartikelen aangevuld met nagenoeg alle aansprekende A-merken. Om steeds voorop te lopen in het aanbod van nieuwe producten zijn inkopers van Gebr. de Boon regelmatig te vinden in het Verre Oosten. De inkoop gebeurt uiteraard op een verantwoorde manier.

Meer weten? Kijk dan op www.deboon.nl.

Sponsor: Farm Food

Farm Food Hondenvoeding is al 40 jaar een toonaangevend familiebedrijf in natuurlijke voeding en producten voor de hond die geschikt zijn voor iedere hond van alle leeftijden. Dagelijks werken 60 enthousiaste medewerkers met veel passie samen aan onze filosofie ‘Honden eerst!’.

Farm Food

Farm Food-voeding is afgestemd op de volledige behoeften van de hond, zodat een zo lang en gezond mogelijk leven wordt gewaarborgd. Dit wordt bereikt door in de voeding alles weg te laten wat de gezondheid kan schaden en toe te voegen wat de hond van nature nodig heeft om gezond te blijven.

Kijk voor meer informatie op www.farmfood.nl.

Sponsor: Huisdier Kennis Instituut

Stichting Huisdier Kennis Instituut (HKI) verzorgt sinds 1953 vakopleidingen voor ondernemers en medewerkers in de dierenbranche en neemt daarbij de wensen uit de dagelijkse praktijk als vertrekpunt. In het bestuur van de het HKI zitten daarom mensen die de branche vertegenwoordigen en dagelijks in de huisdierensector actief zijn.

HKI sponsor Dibevo University

Tezamen met de docenten uit de praktijk ontstaat dus een gerichte bundeling van knowhow en expertise. En dat alles bedoeld om deelnemers aan cursussen en opleidingen optimaal voor te bereiden op de dagelijkse praktijk.

Meer weten? Kijk dan op www.huisdierkennis.nl.

Ook sponsor worden?

Ook sponsor worden? Neem dan snel contact op met Janny Freriks voor meer informatie over de mogelijkheden.