Steffi de Haan van Merklab

Maak werk van je sterke merk

Parallelsessie: 13.30–14.15 uur
spreker: Steffi de Haan

De meeste leveranciers focussen zich als vanouds volledig op kwaliteit, prijs en service. De kwaliteit is ‘premium’, de prijzen zijn ‘eerlijk’ en de service is ‘fenomenaal’. Het vervelende is alleen dat de concurrent precies hetzelfde zegt, dus dat zet geen zoden aan de dijk. Hoe onderscheid je je dan van je concurrent? Wat maakt jouw bedrijf nu anders dan anders? 

Of je dat nu wilt of niet, jouw bedrijf is een merk. En laat dat merk nu de allerbelangrijkste factor zijn waarom huisdiereigenaren voor jouw producten kiezen. Kwaliteit, prijs en service komen daarná pas. Hoogste tijd dus om je bewust(er) te worden van jouw merk en stappen te zetten om dat merk verder uit te bouwen.

Hoe zorg je ervoor dat de meerwaarde van jouw bedrijf opgemerkt wordt bij (potentiële) klanten? En hoe positioneer je je merk om meer herkenning, meer betrokkenheid, meer klanten en uiteindelijk ook meer omzet te genereren?

Over Steffi de Haan

Steffi de Haan is eigenaar van Merklab, een merkbureau voor toeleveranciers en retailers in de tuin-, dier- en homedecobranche. Ze helpt merken en bedrijven door ze met veel energie en een positieve kijk, inzicht te geven in hun eigen keuken en de verbinding te maken tussen merk en mens.