Sandra Kunz

Geef je omzet een boost met online ondernemen

Parallelsessie: 13.30–14.15 uur
spreker: Sandra Kunz

Online ondernemen: ongetwijfeld doe je dat al met je dierenspeciaalzaak, maar haal je er wel genoeg omzet uit? Als je online activiteiten nu beperkt blijven tot berichtjes op social media zetten en af en toe een nieuwsbriefje sturen, dan is dit de lezing die je moet volgen. Want het is echt waar: met een paar aanpassingen en een slimme online marketingstrategie kun je de omzet van je winkel fors verhogen en misschien wel verdubbelen!

Want jazeker: ook voor jouw dierenspeciaalzaak is er veel te halen in de online markt. Sandra Kunz neemt je in haar lezing mee op de route die huisdiereigenaren online afleggen: de klantreis. Hoe en waar zorg je voor zichtbaarheid zodat huisdiereigenaren de route nemen die jij voor ogen hebt?

Welke online tools gebruik je wel en welke vooral niet? Waar investeer je in om meer waarde te creëren voor jouw dierenspeciaalzaak? Sandra geeft je concrete tips en handvatten waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt.

Over Sandra Kunz

Sandra Kunz werkt onder de naam Mindpet als marketingcoach voor ondernemers binnen de huisdierenbranche. Door masterclasses, sparringsessies & een-op-een-coaching helpt ze bedrijven om werk te maken van hun online marketing.